1. Når
du tilsetter løken skal den frese akkurat så lenge at den skifter farge og blir glassaktig, før du tilsetter vinen, som skal koke helt inn under omrøring
2. Det
er viktig å ha en god kraft til risottoen
4. Det
er kjempeviktig at du ikke koker risottoen for tørr, den skal være som en tynn, kremet grøt som renner utover tallerkenen
Sikt hvetemel i en stor bolle. ha i lunket vann så deigen blir fin og fast. legg de i en rund kakeform. Dette brødet passer perfekt til middag, det har urtesmaken iseg som komplimenterer middags retter perfekt, prøv det til lasange, gryteretter og lingnene
Du kan jo også forsterke epokenes karakteristika ved hjelp av serviset du benytter. Kanskje skal du servere noenbiter spekemat til gjestene som aperitif
Revet parmesanHakket persille God olivenoljeRens og vask grønnsakene og kutt de i små biter, mindre enn når du lager lapskaus og fres grønnsakene i litt olje, de skal ikke bli brune, bar litt blanke
Skikkelig saftig, metter lenge og full av proteiner. Her går det så det suser nå om dagene. Miks nøtter og frø - mal så dette til grovt mel mes stavmikser eller bleder
Man kan se fra smilet hennes at hun bare har lyst til å ta seg enbit. Noen ganger stopper jeg opp og spør meg selv om hvorfor jeg ikke gjør mer av det som gjør meg glad
Skjær skinke i biter, purreløk i tynne skiver og finhakk løken. Nå er jeg ferdig med alle eksamener og hatt sommeravslutninger, så nå kan jeg ta sommerferie
Ha over på et fat, kutt avenbit på hver side så den blir fin. Riv forsiktig av bakepapiret fra kakebunnen Ha på bringebærsyltetøy og smør utover hele bunnen Rull kaken fra langsiden , pass på at bretten kommer på undersiden
de skal være faste, på kantenav crispy på utsiden, men alikevel ultramyke inni. La de ettersteke helt til de stivner på samme bakebrett eller skli de ut av bakebrettet med hjelp av bakepapiret
For hver bit du tar av det nybakte rundstykket med ripsgelé, blusser drakampen opp på ny. Bruk en skje, litt makt og tvang for å få ut all saftenavbærene
Da IMO-sirup aka fibersirup endelig kom på markedet her var karamell noe av det første jeg lagde, så disse godbitene har altså stått på agendaen helt siden da
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.