I dag er det ett årsiden de aller første innleggene gikk live på etkjokken. Jeg hadde nettopp flyttet fra London til et gammelt men nyoppusset hus i bydelen Balat i Istanbul
Siden dette var både godt og lettvint så deler jeg oppskriften her på bloggen. Oppskriften er hentet fra “Min første kokebok”, en kokebok som forøvrig anbefales til små kokker
Mens jeg lurte på det laget jeg meg en kopp te, og fant en pakke gingersnaps fra Marks &Spencers som jeg hadde med hjem fra siste Londontur med tenåringen
) Jeg har hatt en fin og koselig jul, men det er også godt nårhverdagen er tilbake. Garderobeskap ble demontert, diverse lister ble fjernet og jeg hadde med meg noe av kjøkkentingene som jeg pakket ut
Nytt år, dampende nye sunne matvaner. Ikke var den stor, ikke var den dyr og ikke var det vanskelig. Når man damper mat beholdes næringsstoffer og vitaminer seg mest mulig i matvarene,det vil si at mer vitaminer og næringstoffer finner veien inn i kroppen din
-S Maten smakte supert og kvelden fløy avgårde, nesten bokstavlig når det gjaldt undertegnede. Lokalet ble pyntet kvelden før, manglet litt stæsj, men det kjøpte jeg inn utpå dagen
Røkt sik, laks og andre godsakerSpekeskinkerPopulært marked i vårsola . Fargerike geléerYoghurt, rømme og smørAllerede en klassiker på Bondens markedNoe for sommersalaten
Fred måtte få en kake med minst en golfball på. ) Selve golfkøllen var da ikke det letteste jeg har laget så den ligner like mye på en lakrispipe, men pytt sann
Dette har faktisk blitt min egen kokebok og selv kan jeg finne tilbake til oppskrifter når jeg for eksempel er på hyttetur eller reise, enten via nettsiden eller via mobil siden
Sist lørdag var det Bondens marked på Grunerløkka. annet deilig ytrefilet av reinsdyr og bacon fra Haugen Gardsmat (min favoritt) og geitemelkskonfekt fra Prestholt
Oppskrift på Red Velvet-kaka kommer senere. Smelt smøret i en stor gryte. Ha i vannet og kakaoen, ta gryta bort fra komfyren, og rør til kakaoen er oppløst
I går delte jeg deres favoritter fra bloggens første år. Jeg har gått gjennom alle oppskriftene som ikke var blant de aller mest besøkte og valgt ut ti til som jeg synes fortjener ekstra oppmerksomhet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.