Før påske fikk jeg omsider lagd en lasagne jeg har hatt lyst til å teste en stund. Jeg kom over den på Trines matblogg, og den er uten kjøtt men med fetaost og masse gode grønnsaker
Mos bananen godt med en gaffel og ha oppi blandingen. Tilsett alt det tørre og bland godt sammen. (Mandelmel absorberer mye væske, så tilsett eventuelt litt melk eller mer kesam om du synes røren blir for tynn)
Guacamolen brukes som tilbehør til mat eller som dipp. Del avokadoene i to og ta ut steinene. Guacamole kommer fra Mexico og er laget av most avkokado med tilsatt smak
Prøv å bytt ut rømmen med guacamole neste gang du skal ha nachos eller taco. For å unngå at den skal bli brun på toppen om den må stå litt så kan du legge avokadosteinen i midten, noen dråper sitronsaft rundt og pakke plastfolie helt tett over og sette i kjøleskap
Resultatet ble kjøtt så tørt og seigt at man måtte ha haitenner for å få det i seg. Mange har sikkert også minner om en dårlig bismak knyttet til hvalkjøtt, den grusomme transmaken
Guacamole er for mange er et essensielt tilbehør til fredagstacoen. Siden avokado er hovedingrediensen og den viktigste smaken, er det viktig at du kjøper fine og modne avokadoer
Disse koste jeg meg med en kveld i forrige uke. Oppskriften på selve lappene kan nok de fleste fra før, men er jo alltid fint med enliten reprise og topping og tilbehør kan jo varieres
Jeg mener det. Digg sommermat. Det er jo bare helt fantastisk godt, og inneholder massevis av deilige proteiner og supersunt fett kroppen bare har sååå godt av ♥
I dag skal dere få oppskriften på en deilig yoghurt og tofu ostekake. Vanlig kremfløte er byttet ut med tofu, menkaken har uansett en deilig ostesmak takket være litt tilsatt ost
Denneguacamolen kommer jeg til å lage mye av. Ingenkommentarer. #guacamole #middag #middagtips. Denne passer både som saus til kjøtt og som dreessing til salater og ikke minst som dip til lchf-tortillachipsene som jeg skal dele oppskrift på snart
Her om dagen måtte jeg lage guacamole til taco- det går noen uker eller måneder mellom hver gang, men jeg skjønner ikke hvorfor, for det smaker bare så utrolig himmelsk godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.