Passer perfekt som tilbehør til en god middag eller en god varm suppe. Denneukens oppskrift er fra dyktige Amanda, som er enaustralsk/italiensk kokk med bloggen Chew town
En daimglasstårta/daimiskake er så genial, for du kan lage den flere dager i forveien, og så holder den seg også god i flere dager – rett og slett for at den står i frysen
Derfor tar jeg den med her i dag,for når supper får så mye skryt,så burde jo flere få nyte av den. Mendennesuppen var altså blitt en fast slager hos paret jeg satt sammenmed,ogmannen i huset var frelst
Med gårsdagensogdagens «taler» fra Monica, hvor hun sier. Jeg bakte og jeg bakte for å finne ut hvilken kake jeg skulle lage, og i første omgang var planen å lage en kake med ostemousse
Jeg lagde også pølsebrød, de ble bittelitt flate, men kunne fint brukes (mulig at man ved å elte bittelit mer mel inn vil få høyere pølsebrød, men at de da blir mer kompakte)
mal peanøtteneog pisk eggehviter og melis stivt. doble oppskriften her. Ta ut og avkjøl. åeanutter, fantastisk god snickerskake, ganache, Karamell, karamellsaus, konfektkake, nøttebunn, peanut, peanut nøttebunn
Dennedressingen har jeg laget mange ganger, og er blitt en favoritt hos oss voksne i huset. ENJOY. Jeg hakker sylteagurkene i små biter og blander så disse sammen med de andre ingrediensene
Men i dag har jeg fri, og her kommer det endeligen ny og knallgod oppskrift. Nå er det snart jul igjen gitt, og det merkes godt på jobbfronteninnenforkultursektoren med julekonserter opp og ned i mente
) Men, så var det nå slik i påsken at jeg plutselig endagbutikkene var stengt, fikk skikkelig lyst på brownies, ogsiden sukker ikke er noe jeg pleier å ha liggende, ble jeg nærmest "tvunget" til å kjøre lavkarbo, da jeg MÅTTE ha brownies dendagen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.