Blomstene på toppen er gul krystantemum. I anledning påsken og påskebesøk lagde jeg en kake som egentlig er en suksessterte som har fått litt ekstra pynt
Dennegulekaken (suksess kake) er bare sååå god og bytter en sukker med annen søtning som feks sukrin så blir det en litt sunnere versjon som kan den nytes med bedre samvittighet også på mørke høst dager
Mensiden butternut squash/gresskar kan være litt vanskelig å få ta i Norge kan dennesuppen fint lages som engulrot suppe, eller ennå bedre gulrot og søtpotetsuppe
Når det kommer til kjøttsupper spesielt er de en grønnsak jeg nesten alltid må ha, nemlig gulrot. Det er vel få av oss som helt klarer å se at sommeren snart er over og at høsten nå står for tur
Tips envennGul ertesuppe. Her kommer enliten tyvstart og tips til kjøttfri mandag. Jeg valgte den langsomme varianten ved å bløtlegge erter kvelden før, men også denenkle ved å bruke den frosne lapskausposen med grønnsaker
Inspirert av den flotte bloggen “Den gode greske smaken“, som nylig hadde et innlegg om Revithia – kikertsuppe, prøvde jeg meg på en suppe basert på gule splitterter
Jeg liker egentlig ikke fruktgodteri noe særlig, men kirsebærgodteri går ned på høykant. Jeg ramlet over en oppskrift på ostekake med kirsebær på , og bestemte meg for å teste
Til tross for gumling av müsli med syltetøy, grove brødblingser, sild, sjokolade og for tiden også en fet og saftig gulrotkake + god middag hver dag, og vin… Jeg er tydeligvis så supersunn at fett og sukker ikke gir nok
Oppskriften er laget med utgangspunkt i oppskrift som er funnet på pakken til tørkede gule erter. Viktig å planlegge litt tid i forveien, da ertene skal være i bløt natten over
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.