Det er kk-Mammaens oppskrift, men de ble nok litt annerledes ennoriginalen. Sånn er det når man lager mat - man setter sitt personlige preg på maten selvom man bruker oppskrift
Her kommer en knallgod oppskrift på vaniljeis til dere som har ismaskin. Det går selvfølgelig an å bruke den gamle "røre-hver-halvtime"-måten, men da kan jeg ikke love suksess da jeg ikke har prøvd det med denneoppskriften
) Kakebunnen er inspirert av Angel Food Cake og glir lett ned halsen. Den er både saftig og myk. Med massevis av karamell minner nestenkaken om en god Smørbukk
Dennehyrdepaien ble egentlig til som et resteprosjekt. Jeg hadde en del grønnsaker jeg ikke visste helt hva jeg skulle gjøre med, og siden mandelpoteter var blant grønnsakene, kunne jeg lage hyrdepai
Spaghetti og kjøttboller blir aldri det samme med disse kjøttbollene. Vi pleier å lage en ekstra stor porsjon, så fryser vi ned i middagsporsjonsstørrelser og har deilige middager til de dagene vi ikke har så god tid
♥ Lukas elsker å bake, og sidenformen ikke er på topp ( babyene/gutta er blitt forkjøla, og nå også jeg) passet det perfekt å finne på en koselig inne-syssel
Jeg har for første gang prøvd meg på baketrenden eltefritt brød, og jeg er hekta. Prøv ut verdensenkleste måte å lage brød på, deigen lages på fem minutter, så passer den seg selv og sørger for et magisk resultat
Håper dere alle har hatt en flott påske. I dag skal dere få oppskriften på en knallgod suksessterte, som passer perfekt å servere i påsken, eller egentlig året rundt i godt selskap
Ingenkommentarer. Oi, her er det lengesiden jeg har vært aktiv. For meg har det vært utrolig viktig å fokusere på hvordan jeg bruker tiden min, og hva som skal prioriteres
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.