Her kommer enlitenhyllesttil gresskar med mine favorittoppskrifter. Fargen forteller oss også at gresskar inneholder mye betakaroten (forstadiet til A-vitamin), i tillegg er denen god kilde til C-vitamin, kalium og folat
og kos deg med en deilig hyllesttilkalkunen. Sviddå hørte ryktene om at bassenget skulle åpnes for svømming og at et stort, saftig kalkunbryst angivelig skulle klargjøres til langdistanseavømming
Noen av mine favorittretter inneholder rotgrønnsaker (da har jeg utvidet begrepet ganske kraftig til å inkludere blomkål, brokkoli, hodekål og kepaløk), og nå tenkte jeg å komme med tips til hvordan man kan tilberede mange forskjellige (rot)grønnsaker
Først var den der, med hele seg og fylte meg med grønske fra topp til tå. Jeg hadde i lange perioder nærmest fordømt hvetegresset, på lik linje med det meste annet av supermat, etter at tradisjonsmaten kom togende inn i livet mitt og feiet det meste annet bort
Som enhyllesttil amerikanerne ga de derfor drinken navnet Americano. I dag er det lørdag så hvorfor ikke lage en coctail til kvelds i stedet for å drikke det obligatoriske glasset med vin
Oppskriften er hentet fra Franciskas fristende kaker, som er enhyllesttil god smak. Deilig familievennlig kake, som er mild nok til at barna liker den, men samtidig så saftig og god at det også er en favoritt hos de voksne
EnlitenhyllesttilDen Store Kakeboka. Mest fordi julekaker er så tradisjonsbestemt, og enkelte av de i boken, tilhører ikke de kakene jeg er vant med å spise i jula
Sverre Sætre Prosjektet | det store kakeprosjektet
Enhyllesttil sommer og strand. Bortsett fra meg da, som med den største glede dedikerte min lørdag til å fore løperne med energi kick suppe og enspennende tre retters på kvelden
Kaken er enhyllesttil alle oss der ute som ikke kan motstå sitron og lakris. En sprø tertebunn fylt med et fløyelsmykt bakt sitronfyll, over der et raust lag med søt og fyldig lakriskaramell og til slutt toppes terten med herlig marengs
Den er enhyllesttil norske råvarer og spesielt tilden norske høsten. Potetene skrelles og kuttes i terninger og stekes i rapsolje til de er gylne utenpå og myke inni
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.