En av mine kjøttfrie favoritter. Enkelt, raskt – og kjempegodt. Ajvar er en paprikadipp som kan brukes til så mangt – som dipp, som basis for saus, som relish…you name it
I går delte jeg deres favoritter fra bloggens første år. Jeg har gått gjennom alle oppskriftene som ikke var blant de aller mest besøkte og valgt ut ti til som jeg synes fortjener ekstra oppmerksomhet
I dag er det ett år siden de aller første innleggene gikk live påetkjokken. Jeg hadde nettopp flyttet fra London til et gammelt men nyoppusset hus i bydelen Balat i Istanbul
I går lovte jeg å vise dere mer fra kjøkkenet mitt. Jeg er stadig igang med prosjekter, og føler at ingenting er ferdig, så derfor har det tidligere bare blitt stillbilder
God morgen kjære lesere ^^,. Er kanskje ikke så mange som sitter å leser blogg så tidlig om morgenen, men når man er småbarnsforelder så må man blogge når det er tid til det
hallo, verdens beste lesere. i dag kommer det en oppskrift på atter et brød. dette er ikke like grovt som det forgje, men dette er også ganske så grovt
Det er en glede å endelig kunne presenteredenetterlengtedematspalten. I tiden fremover vil jeg kunne presentereen rekke kulinariske opplevelser fra mitt eget kjøkken
Start med å ha mel, salt og tørrgjær i en bakstbolle. Dersom deigen virker litt for klissete til å begynne med så venter jeg gjerne med å tilsette mer mel til jeg har eltet endeigenen stund
Gå så videre i gang med å koke potetene til potetmosen. Har potetene tynt skall kan du gjerne koke de med skallet på, alternativt må du fjerne det før/etter de har kokt
Brun karbonadedeigen kjapt i en panne. Skjær, løk, hvitløk, paprika og chili (fjern frøene) i smått, og surr de i litt olje i pannen til løken er myk og blank
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.