Dennegangen ble dengrillet og servert på bananblad til glede for arbeidsgutta som jobbet i hagen. Fisken serveres med tradisjonelt tilbehør fra Mellom-Amerika som ananas, frisk koriander, tomat osv
Men det ble sporenstreks filetert og salta, skal lage seilaks av det. Ikke mye aa skryte av. I går var konemoren med meg ut, vi for over fjorden og inn Onarheimsfjorden der vi prøvde oss rundt Fjæreflua et par timer
Den lekre, hvite flakete torskensom hører med til de eldste mattradisjoner her til lands. De skjelne besøkene på kjøkkenet av makrell, kveite og rødspette regner jeg ikke med
kombiner det med no knead metoden, bruk kefir istedenfor vann og erstatt noe av rugmelet med hvetemel for at brødet skal få litt mer gluten sånn at det hever seg bedre og ikkeender opp somen murstein når det kommer ut av ovnen
Skal man grille fisk så er det viktig at man velger enfisksom har fast kjøtt sånn at ikkehalvparten av fisken ligger igjen på grillristen når du er ferdig,
Tilbehør Nypoteter kokt møre og deretter surret i en panne med smør, hakket hvitløk og soltørket tomat Brokkoli og kokte gulerøtter Agurksalat og rømme Eventuelt litt smeltet smør som saus
Torsk derimot- det ER godt (riktignok dersom man ikke spiser det fem ganger om dagen) hehe. Ubesluttsomsom jeg er valgte jeg å lage min egen versjon basert på de ingrediensene jeg synes er best
Håper det smaker. Her kommer dagens middagstips. Skrive en omtale. Fremgangsmåte Skjær kylling i mindre biter og stek sammen med krydder, finhakket chili og hvitløk, grovhakket rødløk og paprika
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.