I dag ble bunnen langt fra perfekt. Jeg bakte og jeg bakte for å finne ut hvilken kake jeg skulle lage, og i første omgang var planen å lage en kake med ostemousse
FårikålensVenner er en ekte grasrotbevegelse, bestående av lokalt innstiftede fåreninger med full styrings- og oppløsningsrett, uten noe som helst ansvar eller rapporteringsplikt utover hva de lokale vedtekter måtte diktere
Jeg bestemte meg for å kombinere noe av det jeg kan å lage med sjokolade i en kake. Kaken ble først bakt og testet på noen i familien, og den falt godt i smak, dermed var jeg fast bestemt på at dette måtte bli et godt valg
Tilsett nå soyasausen og eddiken til kraften, hell i en kasserolle og strø agar-agar over. Dette er en relativt kompleks rett med ganske så mange komponenter
Jeg skal ikke påstå at familien hiver seg ukritisk over alt jeg kokelerer,så denne pasta kjøttsausen er en flott måte å lure flere grønnsaker inn i hverdagen
Boken er en fryd for øye og et must for enhver matglad amatør. Selvom kanskje de fleste rettene er uoppnålig for de fleste av oss, kan man i det minste dra litt inspirasjon både fra teknikker, kombinasjoner og ikke minst anretning
Av jordbærrestene laget jeg dagens dessert. Nå er det jordbær fra Belgia og Spania som gjelder, men om ikke så veeeeldig lenge kommer min absolutte favoritt som er trønderske Korona, aller helst fra Lensvik
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.