Jeg får mer og mer sansen for petit four (et utvalg av små desserter) når jeg skal spise dessert fordi jeg får akkurat det jeg trenger av mengde og jeg får smake mer enn bare én smak
Noen ganger er jeg nok fullstendiguten vurderingsevne. Optimistisk er vel dagensunderstatement. Det er ikke så nøye om man følger oppskriften og hver rett er i og for seg som regel utrolig enkel
Da passet det å starte med enliten munnfull på balkongen. Vi er midt inne i en fiskestim nå. Fisk på menyen både sent og tidlig, både til store og små måltider
En himmelriks munnfull er enfamiliens ufravikelige juledessert. Som med pinnekjøtt er det denne vi spiser både julaften og nyttårsaften, og har gjort det i alle år
Dei unge og trendy, dei veit at makronar er noko anna, mindre kjedeleg, meir fargerikt og komplekst. Det var Pascal Dupuy som tok med makronane til Norge, lekre, luftige mandelbakels med ein søt og fløyelsmjuk krem i midten
Da var det fredag igjen og klart for fredagstapasen her på bloggen. Jeg er veldig glad i hvit geitost,simpelthen elsker den litt skarpe ettersmaken, og den passer jo utmerket til ett glass rødvin som igjen passer fint på en fredag
Håper alle koser seg i førjulstiden, og at alt ikke er bare stress. Hvis du føler for å lage litt konfekt i helgen, skal du få denne deilige oppskriften her
Skill eggeplommene fra eggehvitene. Visp eggeplommene med sukkeret til. Sett på en kjele med vann. Klem ut vannet av gelatinen og ha den over i en bolle
Hjemmelaget Troika er jo bare ren luksus. Ingenkommentarer. Dette er veldig moro å lage, og gubben bare råkoser seg når han får servert troika til kaffen sin
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.