ev litt nøytral olje til å penslegryten med (eks solsikkeolje, rapsolje, soyaolje). Så tusen takk alle dere som var med å gjøre denedagen til en stor dag for Nikolai
Jeg orket nemlig ikke å vente på at kjøttet skulle tine helt, så derfor spiste jeg denmensden fortsatt var bittelittfrossen, noe som ga den friskhet og morsom knasing – den smakte rett og slett bedre så kald
Ikke et vondt ord om champagne, men i dag bytter jeg lett ut gårsdagens boble-diett med hjemmelaget juice med gulrøtter, ananas, eple, skogsbær og spinat
Tilsett så kyllingen med salt og pepper og litt raspet ingefær, og la den bli gjennomstekt. Legg strimlete gulrøtter oppi og la de bli litt myke før du legger paprika, sukkererter, karri og buljong
Da ble det jo endeliglitt solskinn. Her er dagens lunsjtips. Stek kylling i tacokrydder, smør lomper med philadelphiaost og fyll på med resten av godsakene
Fres løken og løk/tomat -blandingen i litt olje. Ingredienser. Del kyllingen i biter. Ta av varmen. Tilsett kyllingen og paprika og stek til kjøttet er gjennomstekt
Tilsett så kyllingen med salt og pepper og litt raspet ingefær, og la den bli gjennomstekt. Legg gulrøtter oppi og la de bli litt myke før du legger paprika, sukkererter, karri og buljong
Enkelt og greit. Steker en pk kyllingkjøttdeig. Krydrer masse og har i en boks hakkete tomater. Koker så opp 1/2 beger creme fresh og rører inn revet ost og litt fløte. Legg lagvia og stek i ovnen i ca 25 min på 180'C
Etter jeg fikk smaken på det for første gang har jeg blitt helt frelst, det er jo sååå næringsrikt, fargerikt, mettende, lett å lage og en fryd for både synet, kroppen og ganen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.