Innleggene jeg hadde planlagt var jeg veldig fornøyde med, og dessuten er jo januar enmåned mange gjerne vil prøve noe nytt og litt annerledes etter all festmaten og kakene i desember
I det vi skriver mars månedkjennes det godt at våren er i anmarsj i Istanbul. Ikke bare er temperaturene mye mer behagelige (det blir ordentlig kaldt her på vinteren
Det var likevel umulig å la folkeavstemningen påskehelga passere utenkommentar. Enliten oppsummering og de fem mest populære blogginnleggene fra måneden som gikk
Når jeg skriver dette skinner solenutenforkjøkkenvinduet og det er tydelig at våren er på vei. Etter måneder med det samme vinterlige utvalget skal det bli en sann fornøyelse å invitere våren inn også på kjøkkenet
Ikke uten grunn at dette er blitt trendy blant brunchrestauranter i London og USA. Tema for dennemåneden av en feiring av syriske smaker og mattradisjoner
Med snøenlavende ned utenfor vinduet kommer månedens oppsummering fra Oslo. Jeg elsker linsesalat, og denne med aubergine er kanskje min favorittoppskrift fra måneden som gikk
Månedens favoritter. Det er omtrent alt annet enn tid til å lage middag. Månedens arkivpost. Desember er derfor litt lavkonjunktur for Et kjøkken i Istanbul
Det går nesten ikke en uke uten at det blir med ferske borlottibønner, også kjent som cranberry beans på engelsk og barbunya på tyrkisk, hjem fra markedet om dagen
/reklame for eget konsept/ Det krever ikke rare dietter, det krever ikke at du forsaker alt av søtsaker og kos, det krever ikke dyre spesialprodukter eller trening fem, seks ganger i uka, men det kommer heller ikke gratis
Når de er fryst, putter du de over i en frysepose – og vips så har du alltid middag klar i fryseren. Det går kjapt å tilberede bollene, enten i stekeovn eller på damprist i en kjele
Tomatsuppe er en sikker vinner blant barna. Noen syns kraftig tomatsmak kan bli litt mye, så her kommer en oppskrift på fyldig tomatsuppe med god og mild smak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.