Den store favoritten her hjemme er jo helt klart Kickstart vaffelen. Derfor ble det nestenvanlige vafler, med fullkorns hvetemel, sukrin, Berit Nordstrand sitt raps/kokos smør, rømme, melk, egg og masse deilig kardemomme
Pene og små julekakerSom overskriften sier så er dette så og si klassiske serinakaker. Man skal ikke tulle for mye med gamle oppskrifter, men jeg liker å prøve nye ting
Ikke så værst på enheltvanlig torsdag. Risengrynsgrøt i muffinsform. (Det finnes for mange fine muffinsformer til å bare bruke dem til muffins egentlig
Når pinnekjøttet er nesten ferdigtrekt i vatnet, steiker dei det litt i løk- og smørblandinga – og serverer pinnekjøttet med poteter og tradisjonelt følgje
unngå blodsukkerfall og ”holde stoffskifte i gang” men dette er heltunødvendig. det finnes likevel en del vanlige feil som kan gjøre at du ikke får de resultatene du ønsker
Spanjolar og portugisarar strøymde til norske hamner for å frakte med seg denne vedunderlege handelsvara sørover, til katolske samfunn der fastetida – og fråværet av kjøtt – opna eit enormt behov for slik andevendeleg fiskevare med nesten evig levetid i tørka tilstand
Hverdagene kan lett bli hektisk med mange gjøremål, da er dette den perfekte retten til middag. Ha en hektisk torsdag så lenge, i morgen er det jamman meg fredag igjen
Jeg hadde alle mulig gode intensjoner om å lage Coq au vin på den klassiske måten. I alle fall den neoklassiske med kylling i stedet for hane som er litt utfordrende å få tak i for tiden
Helt likt ble det ikke, men nydelige blåskjell ble det, og heretter blir det nok denneoppskriften vi kommer til å bruke her hos oss når vi koker blåskjell
I hvert fall nesten. Endelig kan vi også lage oreo-kaker, utengluten og melk. Dennekjeksen kjøper jeg på den store coop-butikken i byen, men FreeFrom ser jeg nå i stadig flere butikker (bl
Rull kyllingen rundt i panna slik at de blir helt dekket. Innimellom lager jeg mandagsmiddag til gode venner, og for et par uker siden lagde jeg litt ulike asiatiske småretter
Den er heltenkel, lett å lage og den kan oppbevares under lokk i inntil ei uke. Vi bruker den og som dressing til vanlig grønn salat eller dip til potetgull og Nachos
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.