Det er alltidspennande å sjå korleis det ein et endrar seg frå landtilland. PitabrødiTyskland er ikkje små, runde ”lommer”, men store flotte leivar med sesamfrø
)Ja og iaprilskal jeg tilBerlinforresten, gjett om jeg gleder meg. Dette er veldigvoksendrikke, et glass holder imassevisdaden er full av rom, HarveysBristolcream, rødvin,honning, kanel, brunt sukker og appelsin
På kakebunnen er det lagt på ferske jordbær før den ble dekket med Strawberry-Cheesecakefrosting. Dagensfristelse er Oreo & StrawberryCheesecake , eller kanskjeden burde kalles for Oreo & strawberryCheesecakeice-creamdadenskaloppbevaresifryseren
Jeg er med ienforening som lagerhjemmelagettingtildenlokalejulemessen her, visamlesannenhver uke nesten hele året, har det sosialt og er kreative, både med strikking (spøt) hekling, hakking, quilting og sying og julegodt
Jeg ser atimitt ´fravær´ er det veldigmange som fremdeles kikkerinnombloggen. Ha egg, eggeplommer og sukker ien bolle og mix på middels-høyhastighettil du får enluftig og lys eggedosis
Klikk for å skrive ut(åpnes ien ny fane)Klikk for å e-poste dette tilenvenn(åpnesien ny fane)Click to share on Facebook(åpnesien ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnesien ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnesien ny fane)Click to share on WhatsApp(åpnesien ny fane)Klikk for å dele på Twitter(åpnesien ny fane)Klikk for å dele på Tumblr(åpnes ien ny fane)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.