Spaghetti og kjøttboller blir aldri det samme med disse kjøttbollene. Vi pleier å lage en ekstra stor porsjon, så fryser vi ned i middagsporsjonsstørrelser og har deilige middager til de dagene vi ikke har så god tid
"Det du ser, kan jeg takke spaghettien for. Sophia Loren. Kjøttboller med tomatsaus og spaghetti er kjempegod og familievennlig mat og smaken kan varieres med ulike urter, krydder og andre smakstilsetninger
Dette er en skikkelig digg rett som jeg tror de aller fleste liker, av de som spiser kjøtt da. Disse kjøttbollene både lukter og smaker av Italia slik at i alle fall jeg får lyst på en tur dit igjen
Bland alle ingredienser godt sammen i en bolle. Bruk en barneskje eller liten spiseskje som du dypper i kaldt vann før du porsjonerer og former boller av kjøttdeigen eller karbonadedeigen
Italienerne er flinke til å sette smak på maten sin. Nok en ny vri på svinekoteletter. Denneoppskriften er utrolig lett, men gir en helt ny dimensjon på koteletter
Det er ofte godt med litt brødmat ved siden av ulike middagsretter. Jeg prøver å ha noe gjærbakst (for eksempel rundstykker, pitabrød eller hvitløksbaguetter) i fryseren så det bare er å tine og varme før middagen
Disse kjøttbollene har masse smak, og passer perfekt blandet med min «Spaghetti Pomodoro» oppskrift. Kjøttbollene passer blandt annet til en forrett, med spaghetti, eller bare som en kjemperask hverdagsmiddag
Disse lekkerbiskene får garantert bein å gå på. Italienske kjøttboller er et must på tapasbordet, menden klassiske spagettiretten á la Lady og Landstrykeren er sikker vinner i seg selv
Tilslørte bondepiker er envelkjent norsk dessert som hører eplesesongen til. Man tager knust kavring, eplesyltetøy og pisket krem og legger lagvis i en skål
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.