I helgen puslet jeg med et kakeprosjekt som jeg tenker å prøve å få til til et bryllup i september. Til dette prosjektet trenger jeg tre veldig tynne sjokoladekakebunner
********Ingredienser. 3 dl glutenfrie havregryn. 1) Bland sammen vann, kefir våtgjæren, salt og sukker i en bolle. 3) Elt deigen kjapt sammen. 4) Fordel deigen i 3 bakepapir kledde brødformer på 1,5 liter med en stor skje
Med litt ekstra tid i ferien blir det også ekstra tid til å spekulere i mat. Tror jeg har lagt ut enlignende oppskrift tidligere, mendenne er spica opp en god del og ikke minst fått godt følge av ferske urter fra egenkjøkkenhage
I år har vi hatt en god kirsebærhøst – faktisk det eneste vi har hatt noen høst av i det hele tatt, sidenmorellene var ribba da vi kom fra ferie, og all ripsen ble tatt av fuglene i natt
God morgen. Jeg brukte pannekakene som middagsrett, fylt med elgkjøtt og tyttebær. Alle produktene jeg har brukt er økologiske, men det velger du selvfølgelig selv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.