Dette gjorde jeg ikke, siden jeg hadde flere brett med makroner jeg skulle steke. I oppskriften jeg fant, sto det at makronmassenskulle sprøytes ut som kule på størrelse med enenkrone
Jeg hadde ikketenkt å gjøre det, men jeg gjør det allikevel. Spøk til side så tror jeg at både undertegnede, dere svært sympatiske lesere av bloggen og andre matbloggere i universet er opptatt av at mat skal være godt, pent og interessant
For å sikre at tyrkerne ikkeskullekjenne lukt av matlagingen, eller se røyk fra bål, la heltene lammekjøttet leirkar, satte det på glødende kull de hadde lagt i en grop, og dekket over med jord og stein
Jeg har aldri brukt den til fisk, men det skulleikke forundre med om det og ble godt. Gratengen smakt veldig godt den, det var ikke klager på den, så her kommer den
Venner og bekjente har ønsket at jeg skulle starte blogg, så fra i dag er jeg i gang for fullt. Bloggen vil derfor ikke bare handle om vegetarmat, selv om navnet på bloggen er "vegetarfamilie"
Tilsett sitronsaften og -skall, krydre med salt og pepper og bland godt. Fordommer er som kjent til for å brytes ned, og dette er ikke mitt første forsøk med Akkar, men dette ble slett ikke dumt
Men det ble sporenstreks filetert og salta, skal lage seilaks av det. Ikke mye aa skryte av. I går var konemoren med meg ut, vi for over fjorden og inn Onarheimsfjorden der vi prøvde oss rundt Fjæreflua et par timer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.