En smak av barndommen
Trening, bodyfitness og fordommer.
Trening, bodyfitness og fordommer.
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Oppskrift (2 porsjoner)
  • 300 g svinekjøtt
  • 2 poteter
  • 1 gulrot 1 sellerirot 1 tykk skive kålrot
  • 1 purreløk
  • 2,5 dl kjøttkraft
  • Skjær poteter, sellerirot og kålrot i mindre terninger, ha i kjøttkraften og kok i 10 minutter
  • Skjær svinefilet i terninger og stek på middels varme til gjennomstekt.
  • Ha svin, gulrot (som jeg ikke liker overkokt, derfor er ikke den med i første runde) og purreløk i kjelen og la det småputre under lokk i 5-6 minutter
  • Med havsalt, pepper og tørket persille;

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.