Det viste seg å være en hjemløs som brukte det til å varme seg nattengjennom. Da jeg ble spurt om å bli ambassadør for oransje skjerf aksjonen var det ikke nei i min munn
Dette er ikke bare sommermat, men passer flott en kald høstkveld også J. Jeg lager Pesto som dressing. Ja da er jeg tilbake med matoverskudd, tenkte jeg skulle dele et par av oppskriftene fra Hjemmekokklauget
Prøv denne magre og sunne retten, som garanterer en unik smaksopplevelse. Er på mini turné i Finnmark, og gleder meg stort til morgendagen, for da skal vi til Karasjok og spise Bidos
Det er en måte å steke kjøttet på som gir alle smakene i kjøttet og det krydderet og de urtene/grønnsakenesom er i gryta, en masse tid til å utvikle seg på
Den store dagen nærme sæ med stormskritt. Bare ei lita uke igjen. Men for en koselig kveld da. I helga skal ungan få lage en ny porsjon med pepperkake, for denboksen e jammen tom snart
Hva med å glede noen nå somjulen nærmer seg. Brød, kaker og annen bakst. Voila, flotte personlige pepperkaker til mine kjære kollegaer som gjør at jeg alltid gleder meg til å komme på jobb
Jeg laget en ny versjon av appelsinfromasjen. I dag toppet jeg den med appelsingele. Dobbel appelsin glede Appelsinene er så gode nå på dennetiden av året
Her har du oppskriften og du kan selvsagt drikke dette somen smoothie om du ønsker det. Klarer ikke å slutte med disse herlige supersmoothie bollene til frokost
Det er mange måtar å konservere på, tørking, salting, hermetisering, fermentering, søtsylting og sursylting er teknikkar som er utvikla for å sikre at ein har mat sjølv på mørkaste vinteren
Hÿpin er den aller første oppskriftensom er innført i vår lille kokebok, og dette merkelige navnet på en type bakelse, eller hva det var, som vi ikke helt greide å forestille oss verkenutseendet av eller smaken på – har vært en gåte
Jeg kan dyrke matplanter, som bare skranter, ute på verandaen. Tomatene rødmer. Å vandre de få metrene, er nestensom å reise på hytta (som vi ikke har)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.