Ikke rør for fort, for vi vil helst unngå for mye luftbobler i glasuren. Innimellom så treffer man påen oppskrift som virkelig gjør kakebakerlivet verdt å leve
Etter uendelige forsøk har jeg fått det til. Denbestemåtenå oppbevare de er i en lufttett beholder. Denneoppskriften har jeg jobbet mye med for åfå helt perfekt
Du kan sjekke om brødene er ferdigstekt vedå banke lett under brødet. Selv fant jeg oppskriftenpå Trines Matblogg, og har blitt en trofast baker av dette nydelige brødet
Mål opp glutenfri havregryn, kvern om til mel ved hjelp av miniblender/kvern. Smelt smør og kokosolje på lav temperatur og bland sammen med den tørre blandingen
Er det virkelig ikke oppskrift på risboller pådennebloggen. Litt sunnere blir de også. Disse sjokoladete risbolleneble ekstra lette og gode fordi jeg brukte melis og kokosolje (ikke delphiafett som er herdet kokosfett)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.