Hjemmelaget After Eight. Søte gleder. Margrethe er en utrolig dame/jente som får tid til det meste. Jeg fatter ikke hvordan hun klarer å ha overskudd til alt med to barn, full jobb osv
Men vi har prøvd å hente litt julemat inspirasjon fra våre nabolandSverige og Danmark. Jeg og Tomas pleier å ha kjærestejulebord hvert år, der vi drar ut å spiser julemat ellerlager julemat hjemme
(Ikke friter for mye om gangen, da vil oljen bli avkjølt og chipsen blir slapp. Løft potetene opp av vannet og over i et dørslag, elleraller helst på en rist, (ikke hell alt over, da kan potetchipsen falle fra hverandre) slik at de blir dampet tørre
Fremgangsmåte Ha fibersirup i en kjele og varm opp, ta kjelen av plata når det begynner å boble. Smelt sjokolade over og sett kjølig i fryser en times tid
Denne after eighten blir ikke seig som den vi ervandt med, men det begynner å bli en kjent sak for dere å høre meg si at alternativt snop ikke blir som originalene når det ikke er laget på hvitt sukker
Felles for alle de danske fjernsynskokkeneer at de på et eller annet tidspunkt steker en hel and. Jeg er veldig glad i fjernsynskjøkken, og synes både danskene og svenskene lager mye bra
Bland det tørre godt sammen og rør inn vannet, til du får en ganske fast deig. Jeg liker å kalle det olivenbrød og ikke foccachia, vet jo egentlig ikke hvordan jeg skal uttale det heller…I alle fall har jeg hatt trøbbel med å få vellykka olivenbrød, redningen ble for min del altså eltefritt og langtidsheva brød
Music and shots for everybody. Ligger i kategorien. Eplerinneholdernæringsstoffer som kostfiber som er viktig for fordøyelsen, kalsium, kalium, fosfor, magnesium, vit C + en rekke andremineraler og vitaminer i mindre grad
Under stekingen lot vi fettet og kraften fra anden dryppe ned på et stekbrett med hvitløk og laurbær og rotgrønnsaker, slik at det fikk enda bedre smak
no leverer teknologien bak ingrids mirakler. ingrid og erunderlagt. Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bildereller annet innhold uten tillatelse
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.