Du kan som sagt variere innholdetuendelig. Men, jeg lover dere, det SMAKER virkelig godt. Du kan selvfølgelig lage pestoen fra bunn av også, det har jeg tenkt til å gjøre neste gang
Jeg slapp plutselig billig unna alle problemene med elting og knaing, og brødet ble kjempegodt. Det gjør underverker med litt fett i en brøddeig, og det er verdt de ekstra kaloriene
Gleder seg tenker du kanskje, men nå har jeg trent så målrettet (og riktig tror jeg) at jegjeg mener at jeg er langt foran skjema for å være så tidlig på året
Er det dager dere har det ekstra travelt med mye som skjer på ettermiddag kveld. Kjappe løsninger er kanskjestikkordet i dette innlegget, for med veldig lite planlegning kan disse kjappe løsningene bli veldig sunne
Her går det i Karsten og Petra på feberdager, vet ikke hva jeg skulle gjort uten de. Denne aktiviteten oppstod da jeg desperat måtte få i vesla litt veske og hun NEKTET å drikke
Egg kan spises i alle mulige former og varieres i detuendelig. Jeg måtte dra til meg jakka mi og andre eiendeler for å forhindre at noen av dem kom borti hettegnseren hans som lå helvveis over setet mitt
Jeg er ikke så happy med å legge ut mobilbilder her på bloggen, men siden det er har vært så mange av dere som ønsket oppskrift på gårsdagens kalkunwraps tenkte jeg å legge den siden det tross alt er fredag
Kandet bli bedre. Deigen kan også lages på morgenen og stekes til kvelds. Jeg liker å kalle det olivenbrød og ikke foccachia, vet jo egentlig ikke hvordan jeg skal uttale det heller…I alle fall har jeg hatt trøbbel med å få vellykka olivenbrød, redningen ble for min del altså eltefritt og langtidsheva brød
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.