Ha så i dadlene og stevia og kjør det godt sammen før du til slutt slipper kokosoljen ned i trakten på maskinen og venter på at blandingen skal forme seg til en masse som til slutt blir en ensartet klump
*drømme seg bort* Men om du foretrekker den til eplekake, på jordbær, eller på gele eller sjokoladepudding – denne vaniljesausen er latterlig enkel, smaker fantastisk, og imponerer de fleste
Men ihvertfall, hakk den grillede kyllingen i biter og kok pastaen. Avkjøl pastaen i kaldt rennende vann (har du det varmt oppi med rømmen blir det unødig flytende)
Kaken er ferdig når den kjennes tørr på oppsiden og den har gått litt ut fra ytterkanten av formen. 40 minutter Kaken er ferdig når den kjennes tørr på oppsiden og den har gått litt ut fra ytterkanten av formen
Gjør først klar geleen slik at den kan stå til avkjøling mens du gjør resten. Det er en type ostekake, den er rask å lage (må bare vente på at alt stivner), den smaker nydelig og den er flott å se på - og den passer fint å servere i f
Du kan også bytte ut fløten med en liten boks kokosmelk, et par ss fiskesaus og litt finhakket koriander i stedet for gressløk og persille og få en helt annen smak
Sursild gjort enkelt, men noen ganger er det enkleste det beste. Men først er det forberedelsene. Jeg kjøper kryddersid i kjøttdisken på Coop Extra her jeg bor, man kan kanskje kjøpe kryddersild eller spekesild i fryste blokker men da må man bruke mye mer tid og spesielt med spekesilden, den må vannes ut veldig lenge
“Det enkle er ofte det beste sies det”, og jammen har de rett. Jeg er en “sucker” på gjærbakst, grove og fine rundstykker, men jeg ble positivt overrasket over hvor enkle, saftige og smakfulle disse cottage cheese rundstykkene var
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.