Fylt sopp er både enkeltog kjempegodt, og du kan enkelt variere smaken med hva ønsker å ha i. Ikke bare har sopp svært varierende smak og konsistens etter hvilken type sopp du bruker, man kan også fylle dem med all slags herligheter
Dette blandes og knuses sammen med en stavmikser til nesten alt av klumper er blandet sammen. “Det enkle er ofte det beste sies det”, og jammen har de rett
Er så godt med ovnsbakt hvitløk. (ha i kjøttet når grønnsakene nærmer seg ferdig slik at det ikke blir tørt) Kutt opp salat, tomat, agurk og litt fetaostog ha som en sidesalat om man ønsker
Eggeplommer piskes med sukkeret til en fast eggedosis. Smak og tilbehør er opp til deg. I en egen bolle pisker du fløte til krem med vaniljesukker, deretter vender du eggedosisen inn i kremen
Mos bananer med en gaffel og rør inn havregryn, havremel, kanel, kardemomme, salt og rosiner. La «deigen» hvile i et par minutter så grynene eser litt ut og form flate, klissete cookies på et bakepapir
I dag ble det en enkel Sitron Laks til middag, servert med poteter og Brokkoli. Litt olivenolje i bunnen av en ildfast form, 4 lakse fileter, litt salt, pepper og sitronpepper, litt sitronsaft og to sitronskiver, 225 grader midt i ovnen i ca 25 minutter. Servert med kokte poteter, smeltet smør og brokkoli, så enkeltog utrolig godt 4 laks
Denne iskremen er fantastisk god og veldig enkel å få til. Tenk at noe så godt kan være så enkelt. Margareth Tatcher var med i gruppen som fant opp soft isen (se her)
Jeg vet mange av dere synes det er vanskelig å tenke raske, sunne og enkle løsninger hva kommer til mat på farten, men av og til trenger man bare å få det servert som i dette tilfellet i et enkeltblogginnlegg
Skal jeg være helt ærlig har jeg aldri laget det selv - kun kjøpt det på bakerier og konditorier, så jeg ble overrasket over hvor enkelt det faktisk var
Det er alltid greit å ha et utgangspunkt når man baker, ogmed denne lavkarbovennlige oppskriften kan man eksperimentere med ulike ingredienser og smaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.