I dag kan jeg friste deg med noen deilige gluten- ogsukkerfrie pannekaker. Jeg er endelig ferdig med siste eksamen og kan endelig ta meg en velfortjent pust i bakken
Hjemmelagde, veganske ogglutenfrie krutonger er raskt ogkjempeenkelt å lage. Dessuten smaker hjemmelagde krutonger sånn ca hundre ganger bedre enn de kjøpte, og man styrer alt av smakstilsetninger selv
Ikke de enkeltpakkede skivene i butikken som er tilsatt fargestoff og masse tøys. Bunnen smaker godt, er sunn, glutenfri, fri for korn og kan gjøres melkefri
Ha vann i en bolle, tilsett gjærog rør godt med slikkepott. Jeg begynte derfor å tenke på det at jeg får det til utensukker i deigen, så hvorfor må boller ha sukker
Du merker ikke at de er utenglutenoggjær. Jeg hadde ikke alt jeg trengte til mine elskverdige chiarundstykker, så det ble en lys deig tilsatt fiber og metting i form av chiafrø, linfrø og fiberhusk
Ha mel, bakepulver, smør, sukkerog salt i en foodprosessor og kjør den kort opp. Ta deigen over i en bolle, tilsett væsken og vispet egg og elt den godt sammen
Jeg bruker ikke å legge samme innlegg ut to ganger, men denne er virkelig verd å prøve om du ikke tåler gluten, det er det beste glutenfrie bakverket jeg noen gang har laget og smakt
De er faktisk så enkle at de kan kastes sammen mellom frokost, matpakkesmøring og dusj på morraen. 4 dl glutenfrie havregryn 1,5 dl fiber sirup gold 50 gram smeltet smør Slik gjør du. Ca 1 ss per topp Stekes på 220 grader, over og undervarme, i 10 minutter Om ikke de flyter helt utover kan du ta dem ut etter 5-6 minutter og dra dem litt utover. 4 dl glutenfrie havregryn. 5-6 minutter og dra dem litt utover
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.