Da kan du se det på dagens snapchar, navnet er Fitfocuse Husk at du kan lagre dine favorittinnlegg direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin HER Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag
Terten er uten sukker, eggog melk. Terten har en glutenfri bunn med en nydelig mandelkrem som fyll. Den er altså cøliaki- og diabetesvennlig, og vegansk
Legg plast i bunnen av en paiform og trykk ut deigen. Legges i fryseren en times tid. Kjør mandler, solsikkekjerner og gresskarkjerner godt i en blender, tilsett aprikos og rosin, kjør det igjen, ha i vann og kjør det litt til
Så uten videre introduksjon. Rør inn nøttemelet litt og litt Fordel massen i bunn av en springform. Sett til avkjøling Visp fløten til krem Bland så sjokoladepuddingen og kremen sammen til en sjokolademouse
De er utenegg, og kan lages vegansk, uten melk oggluten ved å bruke passende produkter. *Til denne oppskriften kan du godt bruke usøtet sjokolade (feks mørk sjokolade uten sukker), eller redusere litt på det søte i oppskriften og bruke søtet sjokolade
salt og pepper. salt og pepper. 3 dl havregryn (glutenfri). Røres sammen og la det svelle i 1 time. Trill små rundstykker og stek de midt i ovnen 1 time ca på 160 grader. 1 time Trill små rundstykker og stek de midt i ovnen
Bland sammen alle ingrediensene Legg røra i små topper på et steke brett. De er faktisk så enkle at de kan kastes sammen mellom frokost, matpakkesmøring og dusj på morraen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.