Jeg har lenge hatt lyst til å gjenskape den velkjente franske biffgryta, Boeuf Bourguignon. Beuf Bourguignon serveres gjerne med en blomkålstappe som tilbehør
Da jeg handlet i dag ble liksom blikket mitt tiltrukket av en kasse kantareller, de så så lekre ut at jeg bare måtte ha med meg litt hjem, og sammen med noen aromasopp måtte de få følge av et godt kjøttstykke, da ble detentrecote med peppersaus, lune sherrytomater og røstipoteter, et godt følge til soppen
Noen ganger blir en så fasinert av et kjøttstykke at det bare må kjøpes… Slik var det når jeg fant en dry aged entrecot på Mathallen i Trondheim med en fantastisk marmorering, levert av Trondheim slaktehus
Jeg var innom den lokale slakteren, Strøm Larsen, her om dagen hvor det med store bokstaver ble annonsert at dehadde fått inn dette spesielle kjøttet fra Kobe i Japan
Her er det enkle få ingredienser, men unn deg en god olivenolje og balsamico som dressing. Del løken i to og stek den på middels varme til den får en fin farge
Noen ganger blir en så fasinert av et kjøttstykke at det bare må kjøpes… Slik var det når jeg fant en dry aged entrecot på Mathallen i Trondheim med en fantastisk marmorering, levert av Trondheim slaktehus
Det var ikke noe problem å drikke Langhe nebbioloen uten mat til, men den kom bedre til sin rett med spagetti carbonara og vil nok også passe til helstekt entrecot med fusilloni eller kylling cacciatore for eksempel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.