visp kremfløten sammen med kakao og melis. En herlig sjokolade fristelse med sprø Daim i kremen. D bunnen kan du lage dagen før og bare oppbevare den i kjøleskap
Et glass med hjemmelaget salt karamellsaus er også fin å gi bort i gave. Kok opp kremfløten i en annen kjele og hell den varme fløten litt og litt i kjelen med karamellen
Da passer det kjempe godt med en deilig karamellsaus. Det som er viktig med denne oppskriften, er at du ikke lar sukkeret bli for mørkt, heller for lyst enn for mørkt
Rør med en tresleiv, det skiller seg litt,Når knekket har fått den ønskede brune fargen,trekker du pannen av varmen, og rører kraftig så massen samler seg
When chilled, pour the cold heavy cream and sweetened condensed milk into a bowl of a standing mixer, fitted with the whisk attachment, add vanilla and beat on low speed for one minute, turn the speed to medium high and whisk until the mixture is thick and stiff peaks form
Nydelig hjemmelaget konfekt, perfekt til å servere sammen med en kopp god kaffe etter en god middag og perfekt som vertinnegave - og selvfølgelig nyt en bit eller to når du får lyst på noe godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.