For meg hører varm nybakt eplekake og høst uløselig sammen. Ha røren i en godt smurt form. Nå er de norske eplene å få kjøpt i butikkene, og de smaker så uendelig mye bedre enn de importerte
Én kommentar. Du trenger. - Smelt smøret og ha så opp i fløten/melken. - Hell en jevn tynn stråle av smør/fløte blandingen opp i eggedosisenmens du visper
(mindre om du har større form) . Nyt eneplekake med hjemmelaget vaniljekrem. Eplekake er bare nydelig,her servert med tyrkisk yoghurt og et dryss av kanel
Synes du kaken begynner å bli for mørk på toppen kan du legge over litt folie de siste minuttene. Eplekake hører virkelig denneårstiden til hvor man kan få tak i deilige Norske epler
Det er mange som mener at sukkerfrie og "sunnere" kaker ikkje smaker noe godt. Men det trenger ikkje å være tilfellet, denne eplekaka er saftig og god med god samvittighet
OK, nå lyver jeg, for om man bor i Frankrike er det jo helt umulig å ha *en* yndlingsdessert. De er fingerstore, bakt myke og gode å suge på for de minste
Denneoppskriften gir litt mer å tygge på enn min forrigeeplekake smuldredeig oppskrift. Slik gjør du Kutt opp eplene i fine båter og bland dem med sukker og kanel ha eplebåtene i en ildfast form bland sukker,mel gryn og smør, bruk hendene til å smuldre smøret i melet, la det være litt klumpete
Fordelhalvparten av deigen i formen. Rør i eggene, ett av gangen. Fordeleplebitene over deigen. Riv skallet av sitronen, og rør sitronskallet i kakerøren
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.