Nå er det jo tid for epler og det bugner av dem i haven, så hva passer vel bedre enn å lage en god eplekake, som du kan lage dagen før om du ønsker å den blir bare bedre av noen dager i kjøleskapet, mmmm
En av favorittene er da eplekakemed vaniljefyll. Som dere kanskje har fått med dere er jeg veldig glad i vaniljekrem, og synes egentlig at det passer til det meste
Eplekake er bare nydelig,her servert med tyrkisk yoghurt og et dryss av kanel. Eplekake. Og med vaniljekrem inni kaken trenger du faktisk ikke noe tilbehør
Ha over i ei smurt springform med bakepapir. Som en deilig saftig eplekake. Denne oppskrifta gir en saftig og høy eplekake som passer i en stor langpanneform
Eplekake smuldredeig med havregryn. Her har du noen flere deilige saker man kan lage med epler. Eplekake hører virkelig denne årstiden til hvor man kan få tak i deilige Norske epler
Nå har jeg hvertfal frysen fylt med deilig eplemos til deilige desserter utover vinteren. oppskriften finner du HERDen fantastiske grønnsakskniven (Victorinox), syltetøyglass, sinkfat og tekstil er fra Hansen&co
Begynn med paideigen. Blandingen skal se ut som grove brødsmuler, med små smørklatter i. Hell smuledeigen ut på en bit med plastfolie på benken og klem den forsiktig sammen til en klump
Jeg har handlet masse av alt og når det gjelder frukt har det blitt mange kilo med epler. Den er dessuten uten gluten, uten sukker og skal ikke stekes, altså helt rå eplekake som smaker utrolig godt
Avkjøl kaken, sikt litt melis over og server gjerne med lettvispet krem til. Slik gjør du detTil denne eplekaken trenger du en liten langpanne på ca 20 x 30 cm
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.