Kos dere med denne i helgen. Rens eplene og del dem i båter. Her er oppskriften på en sunnere variant av eplekake som jeg laget da vi hadde middagsbesøk på onsdag
Eplekake smuldredeig med havregryn. Her har du noen flere deilige saker man kan lage med epler. Denne eplekaken er så enkel og utrolig god, elsket av store og små her i huset
Men det trenger ikkje å være tilfellet, denne eplekaka er saftig og god med god samvittighet. Det er mange som mener at sukkerfrie og "sunnere" kaker ikkje smaker noe godt
Smelt smøret og bland med fløten. I dag kunne vi endelig lage mat og bake på kjøkkenet. Jeg har bakt mange gode eplekaker før, men hadde lyst til å prøve en oppskrift med vaniljekrem for jeg synes at det hørtes veldig godt ut
Hell smuledeigen ut på en bit med plastfolie på benken og klem den forsiktig sammen til en klump. Myke, syrlige epler kjærlig omfavnet av silkebløt-søt vaniljestand og salt-sprø-smeltende pate brisee
Jeg har handlet masse av alt og når det gjelder frukt har det blitt mange kilo med epler. Kaka dere skal få oppskriften på i dag inneholder bare bra råvarer, så denne kaka kan du spise til frokost med god samvittighet
Slik gjør du Kutt opp eplene i fine båter og bland dem med sukker og kanel ha eplebåtene i en ildfast form bland sukker,mel gryn og smør, bruk hendene til å smuldre smøret i melet, la det være litt klumpete
Epler inneholder godt med fiber, fruktsyrer, pektin og antioksidanter som alle er gode for helsen. Vil du virkelig kose deg serverer du eplekakenmed litt vaniljeis, vaniljekrem eller ProPud vanilje
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.