Om det ikke er nok gelatin ramler rullen fra hverandre. Koking av rull (Vi blir å gjøre dette seinere i desember, men her er oppskrift fra boka Ingrids (Espelid Hovigs) beste julemat)
I dag skal eg snakke på Østlandssendingen (slå på radioen kl. 16. 30. ) om kva ein kan bruke dei rimelege svineribbene vi finn rundt om i butikkane til, og det å lage ein ribberull er både juletradisjon og god økonomi
Ta fram pizza deigen, rull til en tykk pølse og kutt i en liten håndfull biter. Kok kyllingfiletene i 15 -20 minutter, ha dem over på en fjøl og bruk to gafler til å dra kjøttet fra hverandre, slik at du får fint strimlet kyllingkjøtt
Legg spekeskinkeskivene ved siden av hverandre på fjøla, legg på soltørkede tomater og basilikum. Innbakt svinefilet med soltørkede tomater og basilikum Til to personer trenger du
Chicken Tinga er et av de nye soft taco kit settene fra Old el Paso. Ingen av disse var kjent for meg fra før men Taco er jo godt i alle varianter så da kunne jeg jo ikke takke nei
Sette sammen Ta fram pizza deigen, rull til en tykk pølse og kutt i en liten håndfull biter. Kylling Kok kyllingfiletene i 15 -20 minutter, ha dem over på en fjøl og bruk to gafler til å dra kjøttet fra hverandre, slik at du får fint strimlet kyllingkjøtt
Kjeksene er ferdig stekt når det ikke lenger kommer lyder og damp fra jernet. Ca 3 minutter er passe, men prøv deg fram med ditt eget jern. Stek deretter til det ikke kommer damp ut fra jernet, omtrent 3 minutter. innmaten fra to vaniljestenger kjøres i hurtigmikser med 100 g sukker) Bruker du kjøpevaniljesukker er det nok med én teskje. innmaten fra to vaniljestenger kjøres i hurtigmikser med 100 g sukker) Bruker du kjøpevaniljesukker er det nok med én teskje
Magnoliakvisten fra Mester Grønn springer ut, og surdeigen bobler av seg selv. Disse skal "rundvirkes "- strekkes fra kantene og legges opp slik at det blir et rundt brød
Her kommer årets krumkaker laget med en oppskrift jeg har brukt helt fra min ungdom. Gjennom årene har jeg brukt mange forskjellige oppskrifter og de fleste har gitt meg tynne og sprø krumkaker, for tynne og sprø må krumkaker være
Grove rundstykker. 17. 02. 2017 kl. 13. 10 i. Bakst. 5 kommentarer. Goood fredag, kjære lesere. Endelig har jeg klart å lage en kjempegod rundstykke oppskrift
Aïoli betyr på provensalsk fransk hvitløk og olje. Og har du prøvd en oppskrift fra bloggen. Denne aïolioppskriften er det nærmeste man kommer en autentisk provensalsk oppskrift på aïoli
Indiske retter blir servert med dette nydelige nan-brødet. Det serveres varmt og nystekt,. og du kan faktisk spise deg mett bare på dette velsmakende brødet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.