Mai er en travel måned for oss som alle andre. I år ble den litt ekstra hektisk her i huset. For i tilleg til tre bursdager i løpet av 18 dager skulle både jeg og mannen ha eksamen i løpet av mai
Du behøver ikke å lete lenger. Dette er den beste brownien jeg noensinne har smakt. Jeg klarer ikke å komme på noe som er feil med et stykke god brownie
Det cajunske kjøkken er spennende. I motsetning til det kreolske kjøkkenet som utviklet seg på de store plantasjene i sørstatene i USA, stammer cajun-kjøkkenet fra de fattige områdene i Louisiana
Den største kakemonsen jeg kjenner, min pappa, kom på besøk til oss i går fra Vestlandet. Da fikk jeg lyst til å bake marsipankake - slik jeg synes den er best
Ikke en helsefrokost, men veldig godt. Mitt første møte med amerikanske pannekaker var hos min fetter Ronny og hans to kamerater Jon Rasmus og Ole Martin, etter å ha godt skole i USA hadde de fått opp øynene for denne syndefulle herligheten
Hei. Håper du har hatt en fantastisk helg og er nå klar for en ny uke med nye muligheter. Når jeg var i USA i vinter (…og i sommer faktisk – heldig der ja) delte samboeren min sin fasinasjon av donuts med meg
Chili con carne er spansk betyr chili med kjøtt (oksekjøtt). Chili con carne er en rett som har basis i det meksikanske kjøkken, men har sin opprinnelse fra Texas i USA og en ekte "chili con carne" inneholder stort sett det navnet sier
Skillet-baked cornbread er en tradisjonell type "quickbread" i landlige USA, spesielt i sør. På helt tradisjonelt vis lages dette brødet ved å varme opp litt baconfett, talg eller annen olje i en tung støpejernspanne og deretter helle et røre basert på maismel, egg og melk direkte i det varme fettet
Bløtkake er den typiske norske selskapskaken. Når jeg bodde i USA var det overraskende mange som hadde hørt om denne fantastiske norske kremkaken, det var faktisk flere som visste om bløtkake enn der var folk som visste at Norge ikke var hovudstaden i Sverige
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.