Namnam naaaam. 100gr) philadelphia (100-200gr avhengig av konsistensen du ønsker). 1-2 plater smeltet sjokolade. Hell i panne og inn i ovnen på 180*C i 20-25 min. Bake at 350 F for 20-25 minutes
Nouc Nam er god som dipp til vårruller og scampi. 1 sps Nam Plah - Asistisk fiskesaus. 1 1/2 sps Lime- eller Sitronsaft. 1 sps Nam Plah - Asistisk fiskesaus. 1 1/2 sps Lime- eller Sitronsaft
m Ta ut namnam brödet efter någon minut i ugnen och kleta på römme och taco sås. Stek köttdeigen i olja eller smör och tilsett taco kryddaVärm upp ugnen till 200 grader och sett in namnam bröden Dina vanliga taco tillbehör
Vi står på farten ut nå. . Mor skal til frisøren og friskes opp litt (kjenner det skal bli deilig etter mange uker med den velkjente gravidkvalmen, som endelig begynner å roe seg), også skal vi se om vi ikke kan få tak i en lampe til kjøkkenvinduet
Fristende. Denne Brownies kaken smaker helt fantastisk, så det er bare å sette i gang å bake. Rester kan fryses ned og varmes opp og den smaker nesten bedre da
Marie og jeg fikk tak i oppskriften på vårruller i en vietnamesisk butikk på Heimdal (sykt gode). 1 pk kjøttdeig1 liten/halv pose gulrøtterrisnudler1 løkglutamat (spør i invandrerbutikken, koster 9 kr eller noe, og gir den spesielle smaken)sukkersaltVårrulldeig eller rispapirRapsolje eller annen olje som tåler høy temperaturSteik kjøttdeig, hakk løk, kok nudler, rasp gulrøtter og ha i krydderet - 2 ts av hver kanskje
-2 bokser hermetiske tomater-1 boks tomatpure -1 stor løk-6 fedd hvitløk (jada, du kan ta mer, eller mindre selvfølgelig)-4 ss olivenolje-1 dl kyllingbuljong-1 ss honning (helst den lyse, flytende typen)-1/2-1 ts cayennepepper- smak til med oregano, basilikum og timian, jeg tar omtrent en god ts hver-1 ss sukker-salt og pepperFres løk og hvitløk i oljen, den skal være blank. Stek kort og ha i de hermetiske tomatene (samme om de er hele eller hakkede), slå over buljongen (buljongen kan være litt sterkere enn det står på pakken, gjerne 1-2 terninger, begynn med 1, smak hva du syns). 1/2-1 ts cayennepepper
Nå skal jeg jo ikke spise masse vafler hele tiden, men en gang i blant er det godt, og da har jeg tenkt at da går det fint med en " MINDRE KARBO"-vaffel, men den er altså ikke lavkarbo
-. 600-700 g ferske reker. Del hver agurk i 3-4 biter som du deretter deler på langs. Server suppen kald med litt yoghurt, et dryss chilipulver og 2-3 reker. Curry til 20-25 personer. 5-4 kg kyllingfilet. 1/2-3/4 glass sterk curry paste. 4-6 røde og/eller grønne chili. Kok opp og la småkoke i 3-4 timer. (Dette kan du forberede 1-2 dager i forkant). 600-700 g ferske reker. 5-4 kg kyllingfilet. 1/2-3/4 glass sterk curry paste. 4-6 røde og/eller grønne chili
)I kveld skal jeg på "barseltreff", hahahaha - barseltreff liksom. Det er iallefall barselgjengen som skal treffes hjemme hos ei venninne- uten barn da
Jeg lagde verdens beste sandwich til middag i dag. OMG. Sånn var den fra bunnen og opp. Ristet brødskiveMajonesSalatPepperskinkeRødløkTomatRistet brødskiveMajonesStekt soppBaconRistet brødskiveHelt ubeskrivelig digg
NamNam. Till 10 nam bröd50 gram gjær5 dl lunka melkrör ut1 kilo mel 3 tsk bakpulverblanda gott och ha i gjær mixenha i1/2 dl oljasalt, oregano eller basilikum och vitlök efter smak och behag5 dl yoghurt går att bruka vilken somhev till dubbel storlek och sen ta med melad hand en klump deig på melat bakbord och ha på bakpapper på en plåt. Stek direkt på 250 grader i ca 10-15 minuter
Men den er glutenfri, med smarte sukker-alternativer og mye supermat, så dette duger i mine øyne. 21 jan Nyt en skikkelig nam «no-bake» kake – Peanøtt og sjokoladekake, ren plantebasert uten gluten, sukker og melk. DelFacebookGoogleE-postTwitter 1 Like
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.