10 min
vil eplene ha falt sammen og blitt myke.Tilsett sukker og la det småkoke litt til.Sødmen i eplene vil variere etter hvilken sort du bruker,så smak deg fram, det er ikke sikkert du trenger så mye.Blir det i overkant søtt, kan du ha i litt sitronsaft.Rør i gryta til eplene har løst seg opp.La det gjerne være igjen noen hele biter.Tilsett kanel og rør inn.Hell syltetøyet over på lufttette bokser eller rene glass med lokk.Kan fryses eller oppbevares i kjøleskap, men bør da konsummeres innen rimelig tid.(En uke, kanskje to
Dette er et enkelt og lettlaget eplesyltetøy som kan lages helt uten sukker, og som er anvendelig til flere ting ikke bare som pålegg på skiven, godt som fyll i hvetebaksten, til havregrøten eller frokostblandingen, og fint å bruke til dessert i f
bland så smør å nesten all kulturmelken med det tørre. sikt melet og tilsett kanel og sukker. 5 kopper hvetemel 2 kopper sukker 1 kopp smeltet smør 4 kopper kulturmelk 2 Ts natron nesten en pose kanel
Eplesyltetøymed smak av vanlje. Som nevnt tidligare er ikkje eplesyltetøy noke eg har spist noke særlig av, så eg var veldig spent på korleis både smak og konsistens blei
En oppskrift med sukker og en sukkerfri. ♥Her kommer to oppskrifter på eplesyltetøy. Når du lager syltetøy med sukker er det sukkeret som gjør syltetøyet stivt, mens det sukkerfrie trenger maisenna som stivelse
Med nye produkter på kjøkkenet tenkte jeg ut at jeg skulle prøve å lage noen nye makroner. Kanel brukes både i kaker og på grøten, og nettopp derfor valgte jeg kanel som krydder
Vil du lage deg et eplesyltetøy uten de helt store utskeielsene. Superdigg eplesyltetøynovember 12, 2014 by bakeadmin Leave a Comment. 1 ts kanel. Legg dem i en kjele sammen med 1 dl vann, sukrin, kanel og kardemumme. Ostekake på glassPikekyss med litt glamRed Velvet lagkakeSjokoladecupcakesIt’s a boyHortensiacupcakes med skogsbær og blåbærkremCupcakes med appelsinEltefritt valnøttbrødSwiss Roll ElegancèKylling i gryteAvokadomiks 2014 by bakeadmin Leave a Comment. 1 ts kanel
Bruk en kjevle og kjevle ut til deigen er passe tjukk , pensle på smeltet smør , smør over et tynt lag med vaniljekrem , dryss til slutt over sukker og kanel
Dette eplesyltetøyet her er smaksatt med vanilje, citron og en skvett calvados. Når jeg ser fine faste epler i butikken får jeg alltid lyst til å lage eplesyltetøy
Bland væske, melis og fiberhusk i en bakebolle eller med kjøkkenmaskinen. Strø over sukker og kanel. (Om du bruker tørrgjær skal den nå i sammen med melet)
Til et medium stort glass trenger du. Ta ut kanelstangen og nellikspikrene og mos eplebitene. 1 kanelstang. Ha alt i en kjele og kok på medium varme til vannet er borte, 45-60 minutter. 1 kanelstang
Godt også med brunost. Smak til med mere sukker underveis om det ikke smaker søtt nok. Du kan og søte med kunstig søtstoff for å spare inn på sukkermengden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.