Dagens fristelse er vaniljefudge, man kan ikke ha jul uten fudge… Denne smaker masse vanilje og er ganske så søt, men i juletider kan vi vel spise litt ekstra søtsaker
Du kan bruke hasselback teknikk for å lage både bakte poteter og søtpoteter, delvis skjære på toppen for å få herlig sprø konsistens på toppen mens insiden er fortsatt myk, bruke litt olivenolje eller urtesmør for å penslet i mellom skivene
Veldig mye enklere og kjappere enn jeg forestilte meg var det også. Skrell eplet, ta ut kjernehuset, og skjær eplet i båter eller store terninger avhengig av hva du ønsker
Silkemyk og nydelig. Pure Vanilla Cup Cake with Feather Icing Frosting. Jeg skal på skolen og jobbe med ett gruppearbeid i morgen, så da får jeg vel bare ta med noen dit
Den er laget av en deilig vanilje bunn, dekket med vaniljekrem, bringebær syltetøy og bananer, og dekket med hvit sjokolade krem og toppet med rosa marsipan
Da nyter jeg godisen min med den beste samvittighet i helgen Som regel spiser jeg noe enkelt og søtt som kesam, skyr eller cottage cheese med frukt, bær, sukrin eller lignende, proteinpannekaker, tørket frukt eller en proteinkaffe
Jeg får mer og mer sansen for pai, både søte og salte paier prøvebakes og denne eple-kardemomme paien jeg deler med dere i dag fikk topp karakter fra meg og opp til flere andre inviterte
Jeg bruker også tørrgjær. trill så ut rundstykkene og legg dem på ett bakepapirkledd Stekebrett. elt deigen godt og sett den særlig heving i ca 45 minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.