Stek tiloverflatenbegynnerå boble og deer lett gyldenpåstekesiden. Standard erpannekakertil frokost og vaflertil kvelds, men jeg må innrømme at det ofte blir det ene ellerdet andre til middag også ^^
Deter ikke nødvendig åsteke baconet først. Megapannekaken ser litt «fluffy» ut pådettebilde fordi den akkurat er tatt ut av ovnen, men densynker sammen etterhvert
jeg brukte stavmiksertilåfå en glatt røre. La detstå noen fåminutter, legg så i klatterpå en varm stekepanne med litt smør på, ha litt overmiddels varme og ha tålmodighet før du snur kakene
Disse pannekakene erbåde lette å lage og relativt sunne. Utseende ble så som så, men smaken var god. Deburde nok stekes i mindre frokostpanekaker, men jeg haddedet travelt og stekte de i et
Ha litt smør i en stekepanne og stek pannekakene noen minutterpåhver sine tildeer gyldne. Deerperfektetildessert med vaniljeis ellertil en ekstra god og søt frokost
Ble veldig inspirert da jeg såinstagram-bildettil en venninne som spiste frokost på The Nighthawk DinerpåGrünerløkka i dag, og fikk et umiddelbart New York-savn
Bland sammen alle ingrediensene og visp dettetil en jevn og glatt røre. Jeg elsker duften av pannekakerpå morgenen og jeg likerden spesielt godt med masse frukt og bær
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.