I selskapet ville det vore, slik som på mottaket i kveld, ei enkel servering. Dotter mi har gode venninnerder frå Syria som ho ikkje hadde sett heile sommaren
Ta ut kylling gryta, strø over litt revet parmesan, fersk hakket basilikum og litt av lime saften. Denne kylling gryten er fantastisk deilig, masse smak og en kremete konsistens
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum. Så godt var det at jeg glemte å ta bilde da den var klar til servering
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Fremgangsmåten erlik sjokoladefondant og den smakerslik også, bare kraftigere. Den er glutenfri, nøttefri og laktosefri (alt etter hvilke sjokolade og smør du bruker)
Dypp gjerne teskjeen i et glass vann innimellom slik at kjøttfarsen slipperlettere. Disse kjøttbollene er saftige og smakfulle av lune krydder, friske urter og bacon
Slikvirker den. Denne smoothien er den pefekte starten på dagen. Eggehviterer på lik linje som avokadoen tatt med for å gjøre denne smoothien til et komplett måltid som metter lenge
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Jeg hadde sukkererter i kjøleskapet, men har du frosne erter kan du like godt bruke det. Jeg bladde opp i Rimi sine middagsfavoritthefter i butikken og ble inspirert av en lignende rett jeg så der
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.