Kjempeenkelt, tidbesparende og man slipper å rydde opp bananskall etter barna og irritere seg over at de ikke setter posen med bær tilbake i fryseren etter bruk, så alt tiner
Her i huset er høsten storsesong for kjøttmiddager medmasse smak, naturlige råvarer og rødvinskos. Som gavemildt deler årets fangst med venner og bekjente
Jeg bruker mye sukrin som søtning når jeg baker, og oppdaget ved en tilfeldighet da jeg laget fløtekarameller at den metalliske og kunstige smaken som ofte blir veldig fremtredende ved bruk av denne type søtning var helt borte når jeg mikser sukrin med fibersirup gold
Men dette er ment som generelle tips som jeg håper viser at man ikke trenger å gjøre oppned på alt mulig med en gang ferien er over hvis man har et ønske om å øke inntaket av næringsrik mat og kutte ned på den typiske junk fooden og sukkervarer
Topp med gjerne blåbær, kokosmasse og skivete mandler og nyt. Idag har jeg laget en chiapudding med frisk babyspinat for å gjøre dette lille måltidet enda sunnere
Dette er en av de oppskriftene man alltid lykkes med, jeg deler den derfor gjerne. Matpakkesesongen er i full gang, og dette er en av barnas absolutte favoritter
Det er også godt med spinatblader inni. #hashtag #blogg #mat #frokost #lunsj #middag #kveldskos #inspirasjon #tips #oppskrift #hverdag #kosthold #helse #utensukkeroghvetemel #sunt Skinke
Før Cottage Cheese og lettrømme blandes, bør man forsøke å mose osten så godt som mulig for å slippe klumper (ettips er å helle osten ut på en plastfjøl og mose med gaffel)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.