Jeg har et mål om at vi skal få i oss lever et par ganger per uke. Spesielt for barn som i løpet av en uke spiser mye tjafs i bursdager, avslutninger og andre helseskadelige hyggeprosjekt- er det å få i seg denne næringsbomben som motvekt rimelig viktig
Det er så langt den beste ostekaken jeg noen gang har smakt, og nå har jeg hatt som prosjekt å kjøpe ostekake til dessert når jeg har vært ute og reist, for å se om jeg klarer å finne noe som kan være enda bedre
Når jeg nå poster hvordan jeg lager yoghurt må jeg komme med en stor advarsel til alle som mener at all melkemat skal pasteuriseres og da i særdeleshet yoghurt på grunn av noen skumle bakterier som jeg ikke er redd for
Idag vil eg komme med en oppskrift litt utenom det vanlige - nemlig en ekte, heimelaga marengskake. Det er også ei utrulig enkel kake som ikkje krever for masse tid på kjøkkenet, einaste er marengsbunnen som tar litt tid i ovnen, men da gjer jo man berre andre ting imens
Frokosttipset er for ekte helter og heltinner. Idag har jeg laget en deilig frokost, og vil selvsagt dele denne godbiten som tidligere var norsk tradisjonskost- men jeg har en litt annen vri
Et sunt og enkelt mellommåltid. Denne gangen ble det svært enkelt for min del. #Mat #Oppskrift #Tips #Sunn #Helse #Hverdag #Torsdag #Mellommåltid #Lefse #Laks #Protein #Sunnhet #Blogg #Blogger #Matblogg
Tilsett resten av melet, salt, melk, maltekstrakt og smeltet smør. Når saltkringlene er ferdig med å heve setter du dem ved et vindu hvor det er litt kald vind
Julekaker, julegodt, julemat - alt dette som er så godt, og som selfølgelig hører julen til. Det meste av dette legger seg som kjent på sidebenene - men jeg siterer Wenche fra God Morgen Norge
Tilsett resten av melet, salt, melk, maltekstrakt og smeltet smør. Når saltkringlene er ferdig med å heve setter du dem ved et vindu hvor det er litt kald vind
Et proteinrikt mellommåltid. Jeg har virkelig fått smaken på byggryn siste tiden og her kommer enda et frokost eller lunsj / mellommåltid tips med byggryn
I dag byr jeg på et kjempegodt brød på morgenkvisten. Brødet er ikke så altfor grovt, men grovt nok til at det passer fint som frokostbrød, til matpakken og som brød ved siden av supper og gryter
Dette er en ekte italiensk oppskrift som krever gode råvarer og litt til. Dette er ikke den typiske norske oppskriften med hvetemel og et lass kjøttdeig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.