Det er så langt den beste ostekaken jeg noen gang har smakt, og nå har jeg hatt som prosjekt å kjøpe ostekake til dessert når jeg har vært ute og reist, for å se om jeg klarer å finne noe som kan være enda bedre
Så bruner du kjøttet i litt olje. Jeg har drukketkvedete i årevis. Det kommer nok av mine danske aner. Kvede er en alminnelig frukt i det danske kjøkken, og i følge min tante Tove, hadde min danske mormor etkvedetre i hagen på meieriet der hun bodde
Et proteinrikt mellommåltid. Jeg har virkelig fått smaken på byggryn siste tiden og her kommer enda et frokost eller lunsj / mellommåltid tips med byggryn
Kremet, friskt – og litt spicy. I dag er det min tur. Kremet, friskt – og litt spicy. Jeg har gått gjennom alle oppskriftene som ikke var blant de aller mest besøkte og valgt ut ti til som jeg synes fortjener ekstra oppmerksomhet
At du har funnet en ny og litt annerledes rett som er blitt en ny familiefavoritt. Introduksjonstekstene er både blittlitt lengre og mer personlige – og forhåpentligvis også mer interessante
Da gjelder det å gjøre ting littlettere for seg sjøl. Og mange vegrer seg for å legge om livsstilen i frykt for at det vil kreve enda mer av tid de i utgangspunktet har
Jeg fant plutselig ut at jeg hadde et stort behov for påskepynt (alt vi har er fire kyllinger), men i disse trange tider har vi faktisk ikke råd til å handle pynt
- Jeg startet på konkurransediett mot NM, spiste allikevel litt iskrem, hadde joggeturer med Lill A, og lagde sitronmuffins og burgere i alle slags varianter
Dette var syv små grunner til å pynte maten litt ekstra. Et granateple om dagen. Jeg e l s k e r granateple og bruker det i alt fra salater til frokoster, fynt på desserter og som snack
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.