- Mal kjøttet i kjøttkverna, og form de gjerne til små baller for å gjøre prosesseringen lettere – ha i et fat, og bland i krydder- Reingjør tarmene, legg de i litt lunkent vann- Trekk skinnetlitt og litt på pølsehornet-Knyt en hyssing på den ene enden- Begynn å mat i kjøttblandingen, mens du klemmer med den andre hånden ( eller skaff deg en medsammensvoren)- Det er viktig å stappe skinnet så fullt som mulig ( uten at dette sprekker)
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Inntaket av naturlige animalske fettkildersom smør og kjøtt er blitt drastisk redusert, og den prosesserte matindustrien, spesielt de som selger lav-fett produkter har økt drastisk
Nå er ikke jeg akkurat på en lavkarbo diett, men visst en vil kose seg litt i hverdagen er det jo kjekt om kosen kan nytes med god samvittighet, ikke sant
Lag litt mere enn du trenger for middagen, så har du lunsj til dagen etter. Bruker du laks kan den bakes med smør, salt og pepper og litt sitron i ovnen
Det er så langt den beste ostekaken jeg noen gang har smakt, og nå har jeg hatt som prosjekt å kjøpe ostekake til dessert når jeg har vært ute og reist, for å se om jeg klarer å finne noe som kan være enda bedre
La kjøttetromtempereres og fjern eventuelle blodrester med litt kjøkkenpapir. Fordel alle grønnsakene over potetene og skvis over litt sitron (bruk evt
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Så bruner du kjøttet i litt olje. Detkommer nok av mine danske aner. Kvede kan ikke spises rå, for da er den giftig, men i kokt tilstand smaker den som en blanding mellom aprikos og eple
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.