Noe av det bedre man kan ha i fryseren. Basilikum, oregano, allehånde og trøffelolje har jeg også hatt i – pluss salt, akasiehonning, balsamico og littvin
Jeg slår likeveletslag for poteten. Små husmannsgårder kunne nå fø på flere mennesker, og den nye grønnsaken bidro dermed til den store folkeveksten ilandet
Det er så langt den beste ostekaken jeg noen gang har smakt, og nå har jeg hatt som prosjekt å kjøpe ostekake til dessert når jeg har vært ute og reist, for å se om jeg klarer å finne noe som kan være enda bedre
Jeg liker å bruke denne gode tradisjonelleoppskriften, men gjerne med en litenvri - valnøtter og mørk sjokolade setter en utrolig god smak sammen med kardemommen
Julekake er godt året rundt, og har aldri bare tilhørt jula for min del. Så når han kom for å hjelpe oss med å legge tak i helja, bakte to julekaker, en te oss og en han kunne få med seg heim
Julekaker, julegodt, julemat - alt dette som er så godt, og som selfølgelig hører julen til. Det meste av dette legger seg som kjent på sidebenene - men jeg siterer Wenche fra God Morgen Norge
Jeg har drukketkvedeteiårevis. Lammestykket jeg bruker er fra bogen. Kvede kan ikkespises rå, for da er den giftig, men i kokt tilstand smaker den som en blanding mellom aprikos og eple
Etproteinriktmellommåltid. gresk yoghurt med byggryn, valnøtter og friske bær. Jeg har virkelig fått smaken på byggryn sistetiden og her kommer enda et frokost eller lunsj / mellommåltidtips med byggryn
I dag byr jeg på et kjempegodt brød på morgenkvisten. Slik gjør du. Dersom du ønsker det – pensle brødet med egg og dryss godt med sesamfrø og valmuefrø oppå (kan sløyfes)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.