Det er lenge siden jeg har hoppet og danset slik som jeg gjorde i går, og med sangen elektrisk som jeg tilfeldigvis har hatt på hjernen i hele år ble sunget for full hals i et fullsatt spektrum kunne vi ikke annet enn å la oss rive med
Den norske kyllingen er heldigvis i ferd med å bli friskmeldt og nasrinfri , og personlig holder jeg en knapp på gårdskylling og helst låret som jeg synes har mer smak
Legg overlårene på en tallerken med skinnsiden opp og strø over salt og pepper. når smøret har smeltet og begynner å kruse legger du oppi overlårene med skinnsiden ned
Du trenger 6-7 ferske overlår fra kylling, får du ikke tak i overlår kan du bruke kyllingklubber eller kylling lår. Forarbeid Sett stekeovnen på 220 grader Hakk opp hvitløk, chili, vårløk og soltørkede tomater Mål opp krydderet på en tallerken eller i en skål - ha salt og pepper for seg selv Rasp parmesan og mål klar fløte, kylling kraft og smør Gjør klar potetene i en gryte med vann og litt salt Legg overlårene på en tallerken med skinnsiden opp og strø over salt og pepper. Lage retten Sett på en stekepanne på nest sterkeste varme og ha 2 ss smør i pannen når smøret har smeltet og begynner å kruse legger du oppi overlårene med skinnsiden ned Stek kyllingen 3 minutter på hver side, ta de ut av pannen, legg på en tallerken og sett til siden. 2 ss smør i pannen når smøret har smeltet og begynner å kruse legger du oppi overlårene med skinnsiden ned Stek kyllingen 3 minutter på hver side, ta de ut av pannen, legg på en tallerken og sett til siden
800 gram lammekjøtt (fra bog/lår/evt grytekjøtt)/ 4 tomater, evt 16 cherrytomater (en kan også bruke en boks hermetiske tomater)/ 4 poteter/ 2 gulrøtter/ 4 fedd hvitløk/ 3 løk/ 1 glass fetaost med olje, evt 1 pk fetaost/ Extra virgin olivenolje/ salt og pepper/ oregano eller rosmarin/ aluminiumsfolie eller leirgryte
Ta ut innmatposen av kalkunenBind opp kalkunen med hyssing så ikke vinger og lår sprikerFyll kalkunen med stuffingenGni kalkunen inn med sitron og pensle med smeltet smør som er blandet med salt og pepperSkjær løk og gulrot, og evt andre rotgrønnsaker og legg de sammen med vann i bunnen av langpannenStek kalkunen en halv time pr
Perfekt for oss med litt ekstra på lår og rumpe. Lyst til å prøve deg på noe sunnere snacks i dag. Da syns jeg du skal prøve disse karamellfudgene, inspirert av Linda Stuhaug
Gni hvert lårstykke inn med rause mengder kvernet havsalt og pepper. Varm litt olje i en panne og brun kyllinglårene godt på på begge sider, til skinnet blir gyldent og sprøtt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.