Dette er en veldig enkel paiJeg har blant annet brukt ferdig butterdeigsplater fra butikken. Brett sammenog klem sammen deigenJeg gjør det samme som når jeg klemmer sammen goysalegger de på en bakepapir kledt plate og strør litt revet ost overBaker de i ovnen i ca 15 minutter eller til de er oppblåst og gylne på 190-200 grader Celsius
I dag ble det denne super enkle alt i ett formen med karbonadedeig. En super enkel, sunn og god middag, som metter godt, inneholder masse vitaminer og mineraler, karbohydrater og proteiner, og som lager seg selv i ovnen, mens du kan bruke tiden din på det du ønsker
“Det enkle er ofte det beste sies det”, og jammen har de rett. Proppfull av proteiner ble dette en suksess ved frokostbordet, og jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at Max og Leo kom til å like disse
Del dette. Disse pølsesnurrene er kjempe enkle å lage, du lager dem på 5 minutter, så skal de steke i 20-25 minutter. Ingredienser Smørdeig/ butterdeig - Findus sin fryste butterdeig med 5 plater, en plate holder til 2 pølser Grillpølser etter ønske litt smeltet smør. Sett på et stekebrett kledd med bakepapir Pensle snurrene med litt smeltet smør Stekes i 20-25 minutter, til deigen begynner å få fin brunfarge, midt i ovnen 200-220 grader
Kna sammen smør, mel og kesam mens du tilsetter kaldt vann, eller bruk en kjøkkenmaskin. Stek bacon lett i litt smør og legg det på et kjøkkenpapir etter steking
jeg pleier også alltid å skrelle et par hvitløksfedd i tillegg. La den ligge i marinaden 1 times tid Kutt potet i båter, brokkoli i biter og ha på en spisesje olje og litt krydder etter eget ønske. Putt alt i en ildfast form og sett i ovnen på 220 grader ca
Sett stekeovnen på 200 grader. Glutenfri pai med fiber. 05. 04. 2016 kl. 16. 30 i. Glutenfri mat. Én kommentar. Jeg har fått en del spørsmål om hvordan man lager paien jeg la ut i mitt første innlegg på bloggen, så jeg tenkte å dedikere et eget innlegg til den
I dag ble det en enkel Sitron Laks til middag, servert med poteter og Brokkoli. Litt olivenolje i bunnen av en ildfast form, 4 lakse fileter, litt salt, pepper og sitronpepper, litt sitronsaft og to sitronskiver, 225 grader midt i ovnen i ca 25 minutter
Jeg vet mange av dere synes det er vanskelig å tenke raske, sunne og enkle løsninger hva kommer til mat på farten, men av og til trenger man bare å få det servert som i dette tilfellet i et enkelt blogginnlegg
Jeg er faktisk veldig glad i pai, det er en lettvinn løsning og helt genialt hvis man har masse rester i kjøleskapet man ikke helt vet man kan bruke til
Siden den er full av proteiner, fett og lite karbohydrater i form av de eventuelle grønnsakene du velger å legge på, er dette den ultimate LCHF- retten (inspirasjon fant jeg på facebook)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.