En smakfull, sunn og METTENDE middag som passet perfekt ettertrening i går. Ha deretter alle ingrediensene over på en tallerken og til slutt drysser du over ristede pinjekjerner
Å lage surdeigsbrød er litt omstendelig å komme inn i, men når man først skjønner seg på mating av starter og gir seg hen til melkesyrebakterienes forunderlige makt over deigen, så går det etterhvert av seg selv
Frokosten er dagens høydepunkt og jeg har virkelig nytt de siste dagene før skolestart med late morgener etter den tidlige morgencardioen er gjennomfort
Husk at du må sjekke innboksen din og bekrefte e-postadressen din etter at du har fylt ut skjemaet. I dag er siste sjanse til å bli med i trekningen av den første konkurransen
Å lage surdeigsbrød er litt omstendelig å komme inn i, men når man først skjønner seg på mating av starter og gir seg hen til melkesyrebakterienes forunderlige makt over deigen, så går det etterhvert av seg selv
September var også måneden hvor #oppskriftsutfordringen, en månedlig utfordring blant matbloggere kom i gang etter initiativ fra Mia som driver Green Bonanza (som også ble bok denne måneden)
Men etter litt seriøs, intens matforskning har eg sett lyset (google). Litt chili hadde heller ikkje vert feil oppi panna visst ein liker wok med litt futt i
Å spise proteiner ettertrening er med på å stimulere proteinsyntesen, altså prosessen hvor kroppen bygger sine egne proteiner, og å reparere skadet muskelvev
Hva med deg. Ettertrening laget jeg denne knall gode smoothien. Har du hatt en god treningsøkt. Jeg toppet den med kiwi, sharon og sjokoladekuler, og satte meg ut i solen mens jeg spiste og koste meg
Ha bønnene tilbake i kjelen sammen med de hvitebønnene, og tilsett olivenoljen, eddik og persille. Del proscitto i små biter, og dryss bitene over bønnene sammen med pinjekjerner
- Skulderpress med stang- Sidehev med manualer- Franskpress med stang- Biceps curl med stang- Triceps pushdownEttertrening spiste jeg dette deilige måltidet
Kjempegodt som tilbehør til stekte svinekoteletter. Hvis du ikke er så heldig å ha et epletre i hagen, eller kjenne noen som har det, så bugner butikkene nå med gode norske epler
Innleggene jeg hadde planlagt var jeg veldig fornøyde med, og dessuten er jo januar en måned mange gjerne vil prøve noe nytt og litt annerledes etter all festmaten og kakene i desember
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.