Mine kjære følgere av denne følelsesrike matbloggen har sikkert fått med seg at jeg er opptatt av mat som ser innbydende ut og smaker godt, men også er enkel å lage, bringe med seg og ikke opptar alt for mye av min «dyrebare» tid
Ingen kommentarer. Du kan varierer de i det uendelige, det er sunt og ikke minst godt. Min base består ofte av havregryn, chiafrø og mandelmelk også varierer jeg det jeg har til
''Meatballs are made from an amount of ground meat rolled into a small ball, sometimes along with other ingredients and are usually prepared and rolled by hand
Ein skulle tru at det er lett å finneein pub etter eigen smak i pub-landet England. Verken Tore, min reisekamerat, eller eg hadde fått sove noko, og det enda dermed med nær sagt våkenatt for begge to
En labrador litt ute av kontroll skal ha satt seg på en pavlova og på den måten skal Eton Mess, som er en lykkelig blanding av knust marengs, bær og krem, ha blitt til
I Tyrkia er det få ting som er så viktig ved matbordet som brød. Da jeg bodde i England brukte jeg også en granittsten, jeg kjøpte den på nett solgt som skjæreplate og den kostet ikke en gang en fjerdedel av granittplater solgt for å brukes som bakesten (selv om det var akkurat det samme)
Doughnut eller donuts begynner å bli mer og mer populær i Norge(og England). For å lage disse deilige små "kakene" trenger du en doughnut form, du kan også bruke en muffins form, doughnutsene kommer til å smake det samme, men de vil ikke få den berømte doughnut formen med hullet i midten
En skjellsettende langtidsopplevelse av et pussig opphold, bestående av ufordragelige snobbe-barn, påtvungen bikini-servering av fingermat i swimmingpool-parties, lange timer med Eastenders og annen TV-underholdning og andre rarieteter
Med England som kolonimakt, lærte de innfødte å bake brød og kjeks til nye landsmenn. Frokost med fylte prantha blant indere + loff for engelskmenn= sandwich med fyll
En strålende bok forresten, av Englands svar på både Berit Nordstrand og Blomster-Finn, samtidig. Disse glutenfrie flate brødene med teff,koriander og hvitløkssmør smaker helt fantastisk ved siden av tyrkisk linsesuppe, men de kan absolutt spises alene også, eller som frokost eller lunsj med et fyll av f
One of our favorites is firebird stuffing, which is cornbread based with chiles and cranberries. After some searching and trial and error, I have developed the stuffinginto a gluten-free Firebird Cornbread instead of stuffing
Chutney er et syltetøy-lignende tilbehør vanligvis servert til indisk mat. Jeg lovet å komme tilbake til hva jeg bruker bærene fra solbærbusken i hagen vår, og her er en oppskrift på chutney fra England
Den er en gammel kultur- og klosterplante, som i tidlige tider ble ofret til gudene, og den brukes enda som brudebukett i enkelte områder i England og Tyskland
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.