Første gang man lager Madeleinekaker er det jo greit å ta utgangspunktet i en klassisk oppskrift, så frem med min rosa franske ”I know how to cook” – riktignok engelsk versjon som letter språkutfordringen noe da mine franskkunnskaper er svakere enn begrenset
Da er behovet for enkle oppskrifter ganske stor. Jeg driver for tiden å utvikle gode og sunne oppskrifter for min niese som har nettopp fått livet snudd opp ned med diabetes 1 diagnose. 4 store egg (helst øko), ved romtemperatur. 4 store egg (helst øko), ved romtemperatur
Det var alltid spennende å se hva som sto på dem. Senere oppdaget jeg at oppskriften var akkurat for liten for en stor langpanne og ganget den litt opp
protocol + "//pixel. About these ads. protocol + "//pixel. wpa>div { margin-top. protocol+"//pixel. Denne oppskrifta gir 2 store eller 3 små brød. Hev på lunt sted i omtrent 45-60 minutter, og fordel deigen over i to (2 L) eller 3 (1,5 L) brødformer
About these ads. Hvor lenge lammet skal steke kommer an på hvor stort det er, men så lenge du steker på lav varme og følger med på steketermometeret til det når den kjernetemperaturen du ønsker – kjernetemperatur mellom 65 og 76 grader celcius, skal det bli saftig, mørt og godt. October 31, 2014 • 0. October 29, 2014 • 0. October 27, 2014 • 0. October 25, 2014 • 0 65 grader, rosa kjerne inni ved 70 grader
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.