men noe jeg prøver å holde meg borte fra. Ikke fordi det ikke smaker godt, men fordi det smaker godt. Har imidlertid en plan, kakebokser gjemt bort på et av husets mer utilgjengelige steder
Ostekake med gelélokk i langpanne. 15. 05. 2017. Hei,. Jeg har lenge tenkt på å lage en klassisk Ostekake med gelélokk i langpanne og nå har jeg endelig testet det ut
Først må jeg bare få si tusen takk for alle gode tilbakemeldinger i det siste. ) Det hadde jo selvsagt ikke vært noen blogg uten dere lesere og deres tilbakemeldinger
Tredje sushioppskrift ut, er tempura scampi maki. frityrstekt scampi toppet med laks i min versjon. Jeg har lenge forsvart mitt store sushikonsum med at det jo tross alt er fisk og dermed så sunt som bare det
Hei hei. Riktig god dag. I oppveksten lagde jeg og en venninne risboller hele tiden som hverdagskos. De er laget av puffet ris og smeltet sjokolade som er samlet i topper eller i muffinsformer
Flere som sitter med fredagsfølelsen i dag. Jeg gikk faktisk automatisk mot smågodtet på butikken i dag før jeg kom på at det strengt talt bare er onsdag
Juleskinke har i grunn ikke noe spesielt med julen å gjøre, annet enn navnet «juleskinke», dette er i utgangspunktet da lettsaltet og røkt skinkestykke
Det ligger i ryggmargen at søndagsmiddagen må være spesielt god. Dagen hadde vært strålende, bokstavelig talt, med masse skikjøring både nedover og bortover under blå himmel
Flyktningar frå Syria kjem til oss på flukt frå krig og naud. Kva har dei i bagasjen. Mellom sorg og smerte finn du og ein heilt fantastisk matkultur, som det er vel verd å bli kjend med
. Pastinakk og fennikkel er to grønnsaker jeg liker veldig godt. Mange gjør vel i grunnen det. De har begge to en nokså parfymert og søtlig smak – eller aroma, egentlig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.